Spotlight Image Spotlight Image Spotlight Image

Εκτός από τη μεγάλη τουριστική παραλία της Κυπαρισσίας (Άι-Λαγούδης), με άμμο και βοτσαλάκι, βόρεια της πόλης θα συναντήσετε μια σειρά από αμμουδερές παραλίες με οργανωμένα και μη τμήματα, beach bars και καντίνες: το Σανί, τον Καρτελά, το Στόμιο. Στο μικρό οικογενειακό θέρετρο Καλό Νερό, υπάρχει και κέντρο πληροφόρησης για τις χελώνες Caretta caretta, που αναπαράγονται στην περιοχή.Παραλίες:

Spotlight Image Αϊ Λαγούδης

Άι-Λαγούδης

Η παραλία Άι-Λαγούδης είναι μία υπέροχη αμμώδης παραλία στην Κυπαρισσία με γαλαζοπράσινα νερά. Βραβεύεται κάθε χρόνο με τη γαλάζια σημαία. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχουν καφετέριες και εστιατόρια.

Spotlight Image Σανί

Σανί

5 χλμ βόρεια από την Κυπαρισσία βρίσκεται η υπέροχη παραλία Σανί. Είναι μία εκτεταμένη παραλία, μήκους περίπου 800 μ., με ψιλή άμμο και ξαπλώστρες. Στην παραλία λειτουργεί επίσης καντίνα και εστιατόριο.

Spotlight Image Καλό Νερό

Καλό Νερό

Σε απόσταση μόλις 7 χλμ. από την Κυπαρισσία βρίσκεται η μαγευτική παραλία του Καλού Νερού. Πρόκειται για μία απέραντη αμμώδη παραλία, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα και να επιδοθείτε σε υδάτινα σπορ. Πάνω από την παραλία υπάρχουν καφετέριες, αλλά και ταβερνάκια που σερβίρουν φρέσκο ψάρι.

Spotlight Image Καρτελάς

Καρτελάς

3 χλμ. βόρεια από την Κυπαρισσία βρίσκεται η απέραντη παραλία του Καρτελά, αποτελούμενη από άμμο και βότσαλο. Εδώ θα βρείτε πολλές φωλιές από χελώνες καρέτα-καρέτα.

Spotlight Image

Τελευταία νέα